nl

E&M Flex: uw servicepartner voor al uw hydraulische toepassingen

Hydraulische reparaties vereisen vakmanschap en materiaalkennis. De herstelling van hydraulische installaties, pompen of motoren moet steeds nauwkeurig worden uitgevoerd, om de efficiëntie van het apparaat niet in het gedrang te brengen.

Realisatie van A tot Z

E&M Flex realiseert hydraulische herstellingen bij diverse installaties en machines, zoals hydraulische pompen, apparaten met hogedruk hydrauliek en motoren, koppelingen, cilinders, bouwmachines, persluchtslangen, RVS-stoomleidingen, hydraulische leidingen en reinigingsslangen. Ons team is gespecialiseerd in alles waar hydraulische techniek bij komt kijken. Nieuwe slangen kunnen we ter plaatse persen.

Mobiel en flexibel tot in de puntjes

Als lid van het SISA Presto-netwerk beschikken wij en ons mobiel depannageteam steeds over de nodige vervangstukken en kunnen wij u over het hele land een service aanbieden. E&M Flex is uitstekend gelegen en vlot bereikbaar, zodat we uw apparatuur in geen tijd up and running krijgen tegen de juist prijs-kwaliteitsverhouding.

Een hydraulisch probleem?

Snelle interventie en oplossing als garantie

SISA Presto logoWij garanderen een snelle interventie en staan steeds voor u klaar. Ook voor het periodieke en preventieve onderhoud van uw hydraulica kunt u een beroep doen op ons. Zo vermijdt u beschadiging of lekkende slangen.

Een hydraulisch probleem? Contacteer ons serviceteam op 0471 471 421 of info@em-flex.be.