nl

Hydraulische installaties

Hydraulische reparaties vereisen vakmanschap en materiaalkennis. De herstelling van hydraulische installaties, pompen of motoren moet steeds nauwkeurig worden uitgevoerd, om de efficiëntie van het apparaat niet in het gedrang te brengen.

E&M Flex realiseert hydraulische herstellingen bij diverse installaties en machines, zoals hydraulische pompen, apparaten met hogedrukhydrauliek en motoren, koppelingen, cilinders, bouwmachines, persluchtslangen, RVS-stoomleidingen, hydraulische leidingen en reinigingsslangen. Ons team is gespecialiseerd in alles waar hydraulische techniek bij komt kijken. De herstellingen voeren we zowel in ons eigen atelier als op locatie uit. Onze vrachtwagen is steeds goed uitgerust, met een groot assortiment koppelingen en vervangstukken. Slangen kunnen we onmiddellijk ter plaatse persen.  

Als lid van het SISA Presto-netwerk kan ons mobiel depannageteam u over het hele land een service aanbieden. E&M Flex is uitstekend gelegen en vlot bereikbaar, zodat we uw apparatuur in geen tijd up and running krijgen tegen de juist prijs-kwaliteitsverhouding.

Een hydraulisch probleem?

Wij garanderen een snelle interventie en staan steeds voor u klaar. Ook voor het periodieke en preventieve onderhoud van uw hydraulica kunt u een beroep doen op ons. Zo vermijdt u beschadiging of lekkende slangen.

Een hydraulisch probleem? Contacteer ons serviceteam op 0471 471 721 of info@em-flex.be.

Welke services bieden we u nog?

We beschikken over geroutineerde medewerkers met de nodige know-how om de klus voor u op een veilige en efficiënte manier te klaren. We kunnen u ondersteunen in de analyse-fase, de planningsfase, de implementatie-fase, de productie-fase en de onderhoudsfase.

Hydraulische installaties

E&M Flex herstelt en onderhoudt uw hydraulische toepassingen, waar u ook bent: op de werf, in uw bedrijf of langs de weg.